Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Espanjan La Liga lippuja nyt!

Espanjan La Liga 2019/20 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Espanjan La Liga -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Espanjan La Liga -otteluihin.

Koe Espanjan La Liga -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Espanjan La Liga -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Espanjan La Liga -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Espanjan La Liga -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Espanjan La Liga -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Espanjan La Liga -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Espanjan La Liga -ottelu ja varaa Espanjan La Liga -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Espanjan La Liga -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Espanjan La Liga -jalkapallolippuja.

Espanjan La Liga yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1929 Nykyinen tittelin haltija: FC Barcelona
Joukkueiden määrä: 20
Eniten voitettuja titteleitä: Real Madrid (33) Kaikkien aikojen maalitykki: Lionel Messi (390 goals with Barcelona)
Eniten esiintymisiä: Andoni Zubazarreta (622 with Athletic Bilbao, Barcelona, Valencia)

Siistejä Espanjan La Liga triviafaktoja:
1
Athletic Bilbao has never been relegated from La Liga.
2
9 different clubs have won La Liga since its inception.
3
Luis Aragones has managed 757 games in La Liga during his managerial career. That’s a record.

Tietoja Espanjan La Liga jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Espanjan La Liga 2019/20 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Espanjan La Liga -otteluita, jotta löydät juuri ne Espanjan La Liga -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Espanjan La Liga -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Espanjan La Liga -otteluista.


*Kaikki Espanjan La Liga -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Espanjan La Liga -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Espanjan La Liga -liput:

Atletico Madrid vs FC Barcelona liput - 01/12/2019
Valencia CF vs Real Madrid liput - 15/12/2019
FC Barcelona vs Real Madrid liput - 18/12/2019
RCD Espanyol vs FC Barcelona liput - 05/01/2020
Real Madrid vs Sevilla FC liput - 19/01/2020
Valencia CF vs FC Barcelona liput - 26/01/2020
Real Madrid vs Atletico Madrid liput - 02/02/2020


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Espanjan La Liga eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net