Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Portugalin Cup lippuja nyt!

Portugalin Cup 2019/20 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Portugalin Cup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Portugalin Cup -otteluihin.

Koe Portugalin Cup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Portugalin Cup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Portugalin Cup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Portugalin Cup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Portugalin Cup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Portugalin Cup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Portugalin Cup -ottelu ja varaa Portugalin Cup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Portugalin Cup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Portugalin Cup -jalkapallolippuja.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Portugalin Cup lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Portugalin Cup lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Portugalin Cup liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Portugalin Cup yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1922 (1938 in this current format) Nykyinen tittelin haltija: Sporting CP (2019 champion, after a 2–2 tie with Porto, they won the final 5–4 after a penalty shootout)
Joukkueiden määrä: 155
Eniten voitettuja titteleitä: Benfica (26) Kaikkien aikojen maalitykki: -
Eniten esiintymisiä: -

Siistejä Portugalin Cup triviafaktoja:
1
The trophy, totaling 20 kg of weight, consists of a silver bowl carved in ornate Manueline style, set on a wooden base where the names of the winners are inscribed. The winner of each edition is given a replica, smaller than the original.
2
In the season 1952-53 Benfica became the only team to win four Portuguese Cups consecutively.
3
In the 1951-52 season Benfica beat Sporting by 5-4 in the most disputed and highest-scoring final in history (9 in total).

Tietoja Portugalin Cup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Portugalin Cup 2019/20 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Portugalin Cup -otteluita, jotta löydät juuri ne Portugalin Cup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Portugalin Cup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Portugalin Cup -otteluista.


*Kaikki Portugalin Cup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Portugalin Cup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Portugalin Cup -liput:Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Portugalin Cup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net