Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Germany lippuja nyt!

Germany 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Germany -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Germany -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Germany -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Germany -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Germany -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Germany -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Germany -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Germany -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Germany -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Germany -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Germany -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Germany -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Germany lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Germany lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Germany liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Germany yhdellä silmäyksellä

Värit: White & Black. Peliasun valmistaja: Adidas.
Manageri: Joachim Low. Kapteeni: Bastian Schweinsteiger.
Tapahtumapaikka: Olympiastadion, Berlin. Viimeisin FIFA-sijoitus: 5.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: Miroslav Klose (71). Eniten esiintymisiä: Lothar Matthaus (150).
Suuret saavutukset: World Cup winners (1954, 1974, 1990, 2014), Euro winners (1972, 1980, 1996). Lempinimi: Die Mannschaft (The Team).
Avainpelaajat: Manuel Neuer, Mesut Ozil, Marco Reus, Thomas Muller. Merkittäviä entisiä pelaajia: Franz Beckenbauer, Philipp Lahm, Jurgen Klinsmann, Karl-Heinz Rummenigge.

Siistejä Germany triviafaktoja:
1
Bayern Munich striker, Thomas Muller calls himself the "Ramdeuter" which in German means "Space investigator". The reason? Muller thinks his strength is not at shooting, dribbling or passing, but in "finding space".
2
Mario Gettze and Marco Reus are best friends since their time at the youth academy of Borussia Dortmund. In the 2014 World Cup, which Reus had to miss because of an injury, Gettze - the scorer of the winning goal in the final, holed Reus's shirt during Germany celebrations in Brazil. By the way, The 2 are huge Justin Bieber fans who listen to the Canadian singer songs before matches.
3
Mesut Ozil, Arsenal Midfielder is huge Ice-Cream addict. The problem? Ozil can't eat one of his favorite food because he is a lactose intolerant.

Tietoja Germany jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Germany 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Germany ottelut löytääksesi juuri ne Germany -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Germany -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Germany -otteluista.


*Kaikki Germany -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Germany -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Germany -liput:

Belarus vs Germany liput - 08/06/2019
Germany vs Estonia liput - 11/06/2019
Germany vs Netherlands liput - 06/09/2019
Northern Ireland vs Germany liput - 09/09/2019
Estonia vs Germany liput - 13/10/2019
Germany vs Belarus liput - 16/11/2019
Germany vs Northern Ireland liput - 19/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa Germany 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

Germany Euro 2020 Qualifier Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Germany -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Euro 2020 Qualifier .


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net