Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Ranskan liigacup lippuja nyt!

Ranskan liigacup 2019/20 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Ranskan liigacup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Ranskan liigacup -otteluihin.

Koe Ranskan liigacup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Ranskan liigacup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Ranskan liigacup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Ranskan liigacup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Ranskan liigacup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Ranskan liigacup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Ranskan liigacup -ottelu ja varaa Ranskan liigacup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Ranskan liigacup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Ranskan liigacup -jalkapallolippuja.

Ranskan liigacup yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1994 Nykyinen tittelin haltija: Strasbourg (2019 champion, won the final 4–1 on penalties, following a 0–0 draw against Guingamp)
Joukkueiden määrä: 42
Eniten voitettuja titteleitä: Paris Saint-Germain (8) Kaikkien aikojen maalitykki: Pedro Miguel Pauleta (15 goals with Girondins of Bordeaux, Paris Saint-Germain)
Eniten esiintymisiä: Julien Sablé (37 with AS Saint-Etienne, RC Lens, OGC Nice, SC Bastia)

Siistejä Ranskan liigacup triviafaktoja:
1
The final of the Coupe de la Ligue is played from 1995 to 1997 at the Parc des Princes , from 1998 to 2016 at the Stade de France , before being relocated from the 2016-2017 edition .
2
Most played match – between Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain (7 times).
3
The first final decided by a penalty shootout was in 1996 when Metz beat Lyon).

Tietoja Ranskan liigacup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Ranskan liigacup 2019/20 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Ranskan liigacup -otteluita, jotta löydät juuri ne Ranskan liigacup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Ranskan liigacup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Ranskan liigacup -otteluista.


*Kaikki Ranskan liigacup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Ranskan liigacup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Ranskan liigacup -liput:

Nimes Olympique vs RC Lens liput - 29/10/2019
Bordeaux vs Dijon FCO liput - 29/10/2019
FC Nantes vs Paris FC liput - 30/10/2019
FC Metz vs Brest liput - 30/10/2019
AS Monaco vs Olympique Marseille liput - 30/10/2019
Reims vs Football Bourg en Bresse Peronnas 01 liput - 30/10/2019
Montpellier HSC vs Nancy liput - 30/10/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Ranskan liigacup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net