Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Tietoja stadionkierroksista

Tietoja stadionkierroksista

Jokaisen futisfanin on ainakin kerran elämässään nähtävä lempijoukkueensa pelaavan livenä (me suosittelemme tekemään niin useammin).

Toinen tärkeä asia, joka jokaisen futisfanin pitää kokea, on vierailu lempijoukkueensa tyhjällä stadionilla - näe kuinka uskomaton stadionkompleksi on tyhjänä ja ymmärrä, mistä kaikki alkaa, vieraile lempijoukkueesi pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peleihin, kävele tunnelista, josta pelaajat menevät kentälle.

 
Vieraile lempijoukkueesi museossa ja näe joukkueesi maineikas historia kaikkine pokaaleineen ja palkintoineen.
Miksi vielä odotat? Osta lempijoukkueesi stadion- ja museokierros nyt ja koe lempijoukkueestasi kaikki mahdollinen.
Football Ticket Net toivottaa sinulle nautinnollista ja lumoavaa kokemusta stadionkierroksella.

Valitse stadionkierroksesi

Anfield stadionkierrosliput
Anfield stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Liverpool -fanin  pitää kokea Liverpool pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Liverpool -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Anfield areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Anfield -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Liverpool -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinikäisen muiston, jota et takuulla u ..
Camp Nou stadionkierrosliput
Camp Nou stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen FC Barcelona -fanin  pitää kokea FC Barcelona pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle FC Barcelona -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Camp Nou areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Camp Nou -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile FC Barcelona -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinikäisen muiston, jot ..
Emirates Stadium stadionkierrosliput
Emirates Stadium stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Arsenal -fanin  pitää kokea Arsenal pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Arsenal -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Emirates Stadium areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Emirates Stadium -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Arsenal -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinikäisen muiston, ..
Etihad Stadium stadionkierrosliput
Etihad Stadium stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Manchester City -fanin  pitää kokea Manchester City pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Manchester City -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Etihad Stadium areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Etihad Stadium -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Manchester City -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat ..
Old Trafford stadionkierrosliput
Old Trafford stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Manchester United -fanin  pitää kokea Manchester United pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Manchester United -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Old Trafford areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Old Trafford -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Manchester United -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin sa ..
Santiago Bernabeu stadionkierrosliput
Santiago Bernabeu stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Real Madrid -fanin  pitää kokea Real Madrid pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Real Madrid -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Santiago Bernabeu areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Santiago Bernabeu -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Real Madrid -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinik ..
Stamford Bridge stadionkierrosliput
Stamford Bridge stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Chelsea -fanin  pitää kokea Chelsea pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Chelsea -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Stamford Bridge areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Stamford Bridge -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Chelsea -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinikäisen muiston, jo ..
Wanda Metropolitano stadionkierrosliput
Wanda Metropolitano stadionkierros- ja museoliput! Maailman jokaisen Atletico Madrid -fanin  pitää kokea Atletico Madrid pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään. Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Atletico Madrid -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Wanda Metropolitano areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä. Tutustu Wanda Metropolitano -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Atletico Madrid -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat pe ..

Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net