Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Italian Cup lippuja nyt!

Italian Cup 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Italian Cup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Italian Cup -otteluihin.

Koe Italian Cup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Italian Cup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Italian Cup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Italian Cup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Italian Cup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Italian Cup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Italian Cup -ottelu ja varaa Italian Cup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Italian Cup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Italian Cup -jalkapallolippuja.

Italian Cup yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1922 Nykyinen tittelin haltija: Juventus FC (2018 champion, won AC Milan 4:0)
Joukkueiden määrä: 78
Eniten voitettuja titteleitä: Juventus FC (13) Kaikkien aikojen maalitykki: Alessandro Altobelli (56 goals with Brescia, Inter and Juventus)
Eniten esiintymisiä: Roberto Mancini (120 with Bolognia, Sampdoria and Lazio)

Siistejä Italian Cup triviafaktoja:
1
AC Milan is the team that lost the largest number of final and final rounds of the competition, placing second overall for 9 times.
2
The Vado and the LR Vicenza are the two teams that have won the trophy in the only final disputed. The Bologna won the trophy twice, one in the final played and the other in one of the two final rounds played.
3
The record of finals (and final rounds) disputed belongs to Juventus at odds of 18

Tietoja Italian Cup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Italian Cup 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Italian Cup -otteluita, jotta löydät juuri ne Italian Cup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Italian Cup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Italian Cup -otteluista.


*Kaikki Italian Cup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Italian Cup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Italian Cup -liput:

AC Milan vs SS Lazio liput - 24/04/2019
Atalanta vs Fiorentina liput - 25/04/2019
Coppa Italia Final 2019 liput - 15/05/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Italian Cup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net