Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Saksan Cup lippuja nyt!

Saksan Cup 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Saksan Cup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Saksan Cup -otteluihin.

Koe Saksan Cup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Saksan Cup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Saksan Cup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Saksan Cup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Saksan Cup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Saksan Cup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Saksan Cup -ottelu ja varaa Saksan Cup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Saksan Cup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Saksan Cup -jalkapallolippuja.

Saksan Cup yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1935 Nykyinen tittelin haltija: Eintracht Francfurt (2018 champion, won Bayern Munich 3:1)
Joukkueiden määrä: 64
Eniten voitettuja titteleitä: Bayern Munich (18) Kaikkien aikojen maalitykki: Gerd Muller (78 with FC Bayern München).
Eniten esiintymisiä: Mirco Votava (79 goals with Borussia Dortmund and Werder Bremen)

Siistejä Saksan Cup triviafaktoja:
1
Three players have managed to win the DFB Cup with three different clubs. They are Klaus Allofs (Düsseldorf, Köln, Bremen), Thomas Kroth (Köln, HSV, Dortmund) and Thorsten Legat (Bremen, Stuttgart, Schalke).
2
The coaches with the most titles under their belt are Karl-Heinz Feldkamp, Hennes Weisweiler, Udo Lattek, Otto Rehhagel, Ottmar Hitzfeld and Thomas Schaaf. They have all won three titles each.
3
Borussia Mönchengladbach have taken part in the most penalty shootouts in the DFB Cup to date. They have only won five of 15 though.

Tietoja Saksan Cup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Saksan Cup 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Saksan Cup -otteluita, jotta löydät juuri ne Saksan Cup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Saksan Cup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Saksan Cup -otteluista.


*Kaikki Saksan Cup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Saksan Cup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Saksan Cup -liput:

SV Werder Bremen vs Bayern Munich liput - 24/04/2019
DFB Pokal Final 2019 liput - 25/05/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Saksan Cup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net