Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Tietoa meistä

Tietoa Football Ticket Netistä

 

Tervetuloa Football Ticket Netiin.

 

Football Ticket Net on perustettu vuonna 2007 jalkapallolippujen jälkimarkkinoiden suuren ja kasvavan kysynnän vuoksi.

Football Ticket Net on yksityinen yritys, joka yhdistää jalkapallolippujen välittäjiä, agentteja ja faneja ympäri maailman sekä mahdollistaa kaikille loppuunmyytyihin ja halutuimpiin otteluihin pääsyn. 

Kaikki jalkapallofanit ympäri maailman tarvitsivat ja vaativat (edelleenkin) luotettavaa lähdettä ostaakseen jalkapallolippunsa lempijoukkueidensa otteluihin (tämä perustuu erittäin huonoihin kokemuksiin toisista verkkotoimistoista vuosien mittaan).

Uskomme, että tärkein asia jalkapallofaneille on lippujen ostamisen turvallisuus sekä parhaan mahdollisen palvelun takaaminen kautta koko prosessin - itse lippujen ostosta siihen, että ottelu on pelattu loppuun.


Football Ticket Net takaa markkinoiden parhaan palvelun!


Toimittuamme alalla vuosia olemme havainneet, että jalkapallolippuja saa monista lähteistä, mutta valitettavasti kukaan ei ole pistänyt palvelua etusijalle, kuten me olemme onnistuneet tekemään. Olemme koonneet hyvin osaavan ja ammattimaisen henkilökunnan varmistaaksemme, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen palvelukokemuksen ja hänestä tuntuu, että joku hoitaa asiat täydellisesti ja pitää hänestä huolta.

 

Football Ticket Net voi hankkia sinulle parhaat ja vaikeimmin saatava jalkapalloliput parhaaseen hintaan!

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi!

Football Ticket Net takaa parhaan palvelun markkinoilla!

Football Ticket Net takaa täyden tyytyväisyyden! 

Football Ticket Net toivottaa sinulle mielekästä ja nautittavaa kokemusta!

 

 


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net