Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Bayer Leverkusen lippuja nyt!

Bayer Leverkusen 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Bayer Leverkusen -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Bayer Leverkusen -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Bayer Leverkusen -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Bayer Leverkusen -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Bayer Leverkusen -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Bayer Leverkusen -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Bayer Leverkusen -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Bayer Leverkusen -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Bayer Leverkusen -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Bayer Leverkusen -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Bayer Leverkusen -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Bayer Leverkusen -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Bayer Leverkusen yhdellä silmäyksellä

Perustettu: 1904. Lempinimi: Die Werkself (The Company XI). Kaikkien aikojen paras maalitykki: Ulf Kirsten (220).
Kotipaikka: Leverkusen, North Rhine-Westphalia. Presidentti: Michael Schade. Eniten esiintymisiä: Stefan Kießling (439).
Liiga: Bundesliga. Manageri: Heiko Herrlich. Pääkilpailijat: 1. FC Köln.
Tapahtumapaikka: BayArena. Kapteeni: Lars Bender. Suuret saavutukset: 1-Time DFB-Pokal Winner | 1-Time UEFA Cup Winner.
Peliasun valmistaja: Jako. Värit: Red and Black. Avainpelaajat: Julian Brandt, Karim Bellarabi, Lars Bender.
Pääsponsori: Barmenia Versicherungen. Joukkueen maskotti: Brian the Lion (a lion). Viime kausi: Bundesliga: 5th Place | DFB-Pokal: Semifinals.

Siistejä Bayer Leverkusen triviafaktoja:
1
The club was founded in 1904 by employees of the German pharmaceutical company Bayer, whose headquarters are in Leverkusen and from which the club draws its name.
2
The football club from Leverkusen, a small town just north of the much larger Cologne, has, in recent years, become synonymous with being runners-up: Bayer have come second in the Bundesliga on five separate occasions, twice missing out on the title on the last day, as well as being losing finalists twice in the DFB Cup and once in the UEFA Champions League.
3
The club's nickname, Die Werkself, translates as 'The Factory Workers' team', and, much like the cross on the team's badge, harks back to its Bayer roots.

Tietoja Bayer Leverkusen jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Bayer Leverkusen 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Bayer Leverkusen ottelut löytääksesi juuri ne Bayer Leverkusen -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Bayer Leverkusen -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Bayer Leverkusen -otteluista.


*Kaikki Bayer Leverkusen -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Bayer Leverkusen -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Bayer Leverkusen -liput:

Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart liput - 23/11/2018
Bayer Leverkusen vs Ludogorets liput - 29/11/2018
FC Nurnberg vs Bayer Leverkusen liput - 03/12/2018
Bayer Leverkusen vs FC Augsburg liput - 08/12/2018
AEK Larnaca FC vs Bayer Leverkusen liput - 13/12/2018
Eintracht Frankfurt vs Bayer Leverkusen liput - 16/12/2018
Schalke 04 vs Bayer Leverkusen liput - 19/12/2018

Football Ticket Net tarjoaa Bayer Leverkusen 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

Bayer Leverkusen Saksan Bundesliga Tickets
Bayer Leverkusen Eurooppa-liiga Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Bayer Leverkusen -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Saksan Bundesliga, or Eurooppa-liiga.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net