Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Ranskan Ligue 1 lippuja nyt!

Ranskan Ligue 1 2019/20 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Ranskan Ligue 1 -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Ranskan Ligue 1 -otteluihin.

Koe Ranskan Ligue 1 -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Ranskan Ligue 1 -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Ranskan Ligue 1 -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Ranskan Ligue 1 -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Ranskan Ligue 1 -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Ranskan Ligue 1 -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Ranskan Ligue 1 -ottelu ja varaa Ranskan Ligue 1 -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Ranskan Ligue 1 -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Ranskan Ligue 1 -jalkapallolippuja.

Ranskan Ligue 1 yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1932 (2002 as Ligue 1) Nykyinen tittelin haltija: Paris Saint-Germain
Joukkueiden määrä: 20
Eniten voitettuja titteleitä: Saint-Étienne (10) Kaikkien aikojen maalitykki: Delio Onnis (299 goals with Monaco, Reims, Tours, Toulon)
Eniten esiintymisiä: Mickael Landreau (618 with Nantes, Paris Saint-Germain, Lille, Bastia)

Siistejä Ranskan Ligue 1 triviafaktoja:
1
The winner has since 2007 received the “Hexagoal” trophy designed by Pablo Reinoso. It has replaced the old trophy, called “le Trophée de Ligue 1”, designed by d'Andrée Putman.
2
The biggest victory in Ligue 1 history was Sochaux’s 12-1 defeat of Valencienne in 1936.
3
The single season goal scoring record lies with Josip Skoblar who scored 44 goals in the 1970-1971 season.

Tietoja Ranskan Ligue 1 jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Ranskan Ligue 1 2019/20 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Ranskan Ligue 1 -otteluita, jotta löydät juuri ne Ranskan Ligue 1 -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Ranskan Ligue 1 -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Ranskan Ligue 1 -otteluista.


*Kaikki Ranskan Ligue 1 -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Ranskan Ligue 1 -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Ranskan Ligue 1 -liput:

Paris Saint-Germain vs Olympique Marseille liput - 27/10/2019
Paris Saint-Germain vs AS Monaco liput - 12/01/2020
Paris Saint-Germain vs Olympique Lyonnais liput - 09/02/2020


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Ranskan Ligue 1 eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net