Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Spain lippuja nyt!

Spain 2019/20 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Spain -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Spain -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Spain -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Spain -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Spain -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Spain -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Spain -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Spain -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Spain -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Spain -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Spain -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Spain -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Spain lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Spain lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Spain liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Spain yhdellä silmäyksellä

Värit: Red, Yellow & Blue. Peliasun valmistaja: Adidas.
Manageri: Robert Moreno. Kapteeni: Sergio Ramos.
Tapahtumapaikka: Santiago Bernabeu, Madrid. Viimeisin FIFA-sijoitus: 9.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: David Villa (59). Eniten esiintymisiä: Iker Casillas (167).
Suuret saavutukset: World Cup winners (2010), Euro winners (1964, 2008, 2012). Lempinimi: La Roja (The Red).
Avainpelaajat: Andres Iniesta, Sergio Busquets, Sergio Ramos, Gerard Pique. Merkittäviä entisiä pelaajia: Xavi, Xabi Alonso, Raul, Fernando Hierro.

Siistejä Spain triviafaktoja:
1
Spain National team's manager, Vicente del Bosque, is one of the most honored coaches in Europe. Del Bosque has won 2 Spanish La Liga titles, plus 2 Champions League trophies with Real Madrid together with 1 World Cup title and 1 Euro trophy with the Spanish national team.
2
The Spanish goalkeeper, Iker Casillas, is the 3rd any National team captain ever after Germany's Franz Beckenbauer and France's Didier Deschamps to win the World Cup, the Champions League trophy and the European Championship trophy.
3
Andres Iniesta, FC Barcelona midfielder has a few nicknames, including "The choir Boy", The Anty Galactico" and "El Ilusionista" - The Illusionist - because of Iniesta elegant football skills he demonstrates every week on the football field.

Tietoja Spain jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Spain 2019/20 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Spain ottelut löytääksesi juuri ne Spain -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Spain -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Spain -otteluista.


*Kaikki Spain -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Spain -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Spain -liput:

Spain vs Malta liput - 15/11/2019
Spain vs Romania liput - 18/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa Spain 2019/20 -liput seuraaviin turnauksiin:

Spain Euro 2020 Qualifier Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Spain -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Euro 2020 Qualifier .


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net