Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Ranskan Cup lippuja nyt!

Ranskan Cup 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Ranskan Cup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Ranskan Cup -otteluihin.

Koe Ranskan Cup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Ranskan Cup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Ranskan Cup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Ranskan Cup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Ranskan Cup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Ranskan Cup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Ranskan Cup -ottelu ja varaa Ranskan Cup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Ranskan Cup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Ranskan Cup -jalkapallolippuja.

Ranskan Cup yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1917 Nykyinen tittelin haltija: Paris Saint-Germain (2018 champion, won Les Herbiers 2:0)
Joukkueiden määrä: 8,506
Eniten voitettuja titteleitä: Paris Saint-Germain (12). Kaikkien aikojen maalitykki: -
Eniten esiintymisiä: -

Siistejä Ranskan Cup triviafaktoja:
1
The Cup is stolen once, in 1979, after the first victory in Nantes, but it is quickly found.
2
The President of France traditionally awards the trophy to the winning captain.
3
The final has been held at the Stade de France in Saint-Denis since 1998. Previously, the final was usually held at the Parc des Princes in Paris or the Yves-du-Manoir Olympic Stadium in Colombes.

Tietoja Ranskan Cup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Ranskan Cup 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Ranskan Cup -otteluita, jotta löydät juuri ne Ranskan Cup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Ranskan Cup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Ranskan Cup -otteluista.


*Kaikki Ranskan Cup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Ranskan Cup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Ranskan Cup -liput:

Coupe de France Final 2018-19 liput - 27/04/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Ranskan Cup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net