Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Hollannin KNVB Beker Tickets

Hollannin KNVB Beker 2019/20 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Hollannin KNVB Beker -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Hollannin KNVB Beker -otteluihin.

Koe Hollannin KNVB Beker -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Hollannin KNVB Beker -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Hollannin KNVB Beker -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Hollannin KNVB Beker -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Hollannin KNVB Beker -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Hollannin KNVB Beker -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Hollannin KNVB Beker -ottelu ja varaa Hollannin KNVB Beker -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Hollannin KNVB Beker -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Hollannin KNVB Beker -jalkapallolippuja.

Hollannin KNVB Beker yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1898 Nykyinen tittelin haltija: AFC Ajax (2019 champion, won Willem II 4:0)
Joukkueiden määrä: 103
Eniten voitettuja titteleitä: AFC Ajax (19). Kaikkien aikojen maalitykki: -
Eniten esiintymisiä: -

Siistejä Hollannin KNVB Beker triviafaktoja:
1
In 1998, both teams in the KNVB final, Ajax and PSV, had won places into the Champions League. So a game was played between the beaten semi-finalists, SC Heerenveen and FC Twente, to determine who would take the Cup Winners' Cup place.
2
In 1946, the trophy was changed to one made out of silver, which was very rare in after World War II.
3
The Brazilian Romário made the fastest goal in a cup final on behalf of PSV in 1989 when he scored in the 2nd minute.

Tietoja Hollannin KNVB Beker jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Hollannin KNVB Beker 2019/20 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Hollannin KNVB Beker -otteluita, jotta löydät juuri ne Hollannin KNVB Beker -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Hollannin KNVB Beker -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Hollannin KNVB Beker -otteluista.


*Kaikki Hollannin KNVB Beker -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Hollannin KNVB Beker -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Hollannin KNVB Beker -liput:

SBV Vitesse vs De Graafschap liput - 29/10/2019
Almere City vs Go Ahead Eagles liput - 29/10/2019
FC Dordrecht vs MVV Maastricht liput - 29/10/2019
SBV Excelsior vs NEC Nijmegen liput - 29/10/2019
HSV Hoek vs PEC Zwolle liput - 29/10/2019
NAC Breda vs FC Emmen liput - 29/10/2019
Heracles Almelo vs RKC Waalwijk liput - 30/10/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Hollannin KNVB Beker eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net