Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta France lippuja nyt!

France 2019/20 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia France -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin France -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe France -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit France -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity France -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti France -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä France -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä France -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse France -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa France -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan France -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää France -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla France lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin France lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun France liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

France yhdellä silmäyksellä

Värit: Blue, White & Red. Peliasun valmistaja: Nike.
Manageri: Didier Deschamps. Kapteeni: Hugo Lloris.
Tapahtumapaikka: Stade de France, Paris. Viimeisin FIFA-sijoitus: 3.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: Thierry Henry (51). Eniten esiintymisiä: Lilian Thuram (142).
Suuret saavutukset: World Cup winners (1998, 2018), Euro winners (1984, 2000). Lempinimi: Les Bleus (The Blues) Les Tricolores (The Tri-colors).
Avainpelaajat: Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Paul Pogba. Hugo Lloris. Merkittäviä entisiä pelaajia: Michel Platini, Zinedine Zidane, Patrick Vieira, Eric Cantona.

Siistejä France triviafaktoja:
1
Didier Deschamps, The French manager was the team's captain during the 1998 world cup which was the first and only France had won. Deschamps had 103 appearances with 4 goals and is managing Les Bleus since 2012.
2
Antoine Griezmann, Atletico Madrid striker has a unique game-day appearance as he was caught a few times wearing a SpongeBob Squarepants underwear.
3
Paul Pogba, Juventus midfielder has a few nicknames: "Nelson Mandela" (from his Manchester United days), "Pogboom" (for his long range amazing goals) and the most common: "II Polpo Paul" which means "Paul the Octopus" for his long legs that reminds fans an octopus tentacle.

Tietoja France jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki France 2019/20 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat France ottelut löytääksesi juuri ne France -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt France -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen France -otteluista.


*Kaikki France -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki France -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat France -liput:

France vs Moldova liput - 14/11/2019
Albania vs France liput - 17/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa France 2019/20 -liput seuraaviin turnauksiin:

France Euro 2020 Qualifier Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity France -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Euro 2020 Qualifier .


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net