Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Portugalin ykkössarja Tickets

Portugalin ykkössarja 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Portugalin ykkössarja -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Portugalin ykkössarja -otteluihin.

Koe Portugalin ykkössarja -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Portugalin ykkössarja -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Portugalin ykkössarja -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Portugalin ykkössarja -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Portugalin ykkössarja -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Portugalin ykkössarja -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Portugalin ykkössarja -ottelu ja varaa Portugalin ykkössarja -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Portugalin ykkössarja -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Portugalin ykkössarja -jalkapallolippuja.

Portugalin ykkössarja yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 1934 Nykyinen tittelin haltija: FC Porto
Joukkueiden määrä: 18
Eniten voitettuja titteleitä: Benfica (36) Kaikkien aikojen maalitykki: Fernando Peyroteo (332 goals with Sporting CP)
Eniten esiintymisiä: -

Siistejä Portugalin ykkössarja triviafaktoja:
1
FC Porto were the first champions, they retained their title next season, and have remained one of Portugal's “Big Three”, as they, Benfica and Sporting are called.
2
From 24 October 1976 to 1 September 1978, Benfica set the record for the longest unbeaten run in the league: 56 matches.
3
In 1998–99, Porto became the only team to win five consecutive titles.

Tietoja Portugalin ykkössarja jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Portugalin ykkössarja 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Portugalin ykkössarja -otteluita, jotta löydät juuri ne Portugalin ykkössarja -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Portugalin ykkössarja -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Portugalin ykkössarja -otteluista.


*Kaikki Portugalin ykkössarja -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Portugalin ykkössarja -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Portugalin ykkössarja -liput:

FC Porto vs Sporting Lisbon liput - 19/05/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Portugalin ykkössarja eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net