Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Stamford Bridge stadionkierrokset

Stamford Bridge stadionkierrokset

Stamford Bridge stadionkierros- ja museoliput!

Maailman jokaisen Chelsea -fanin  pitää kokea Chelsea pelaamassa livenä vähintään kerran elämässään.

Me täällä Football Ticket Netillä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Chelsea -fanille on PAKOLLINEN kierros ja vierailu Stamford Bridge areenalla silloinkin, kun siellä ei ole peli käynnissä.

Tutustu Stamford Bridge -kompleksiin pienessä ryhmässä ja vieraile Chelsea -joukkueen pukuhuoneissa, joissa lempitähtesi valmistautuvat peliin, niin saat elinikäisen muiston, jota et takuulla unohda.


Kävely juuri siitä tunnelista, josta Chelsea -pelaajat kävelevät pelipäivinä, ja vierailu Chelsea -museossa, jossa näet joukkueen hienon historian, on yksi matkasi kohokohdista. 

Näet kuvia ja videoita kaikista historiallisista hetkistä ja saat tilaisuuden nähdä läheltä kaikki palkinnot ja pokaalit, jotka Chelsea on voittanut vuosien aikana. Se on kokemus, jota et ikinä unohda. 

Miksi vielä odotat, osta nyt Stamford Bridge stadionkierros- ja museoliput ja perehdy kaikkeen mahdolliseen Chelsea -joukkuetta koskevaan.

Stamford Bridge stadionkierrosliput

Kategoria Määrä Hinta
Peruslippu £34.00
: *Huomaathan, että kierrosten ajat saattavat muuttua.
Haluatko katsoa ottelun? Osta Chelsea Liput!

Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net