Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Italy lippuja nyt!

Italy 2019/20 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Italy -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Italy -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Italy -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Italy -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Italy -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Italy -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Italy -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Italy -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Italy -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Italy -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Italy -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Italy -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Italy lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Italy lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Italy liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Italy yhdellä silmäyksellä

Värit: Blue & White. Peliasun valmistaja: Puma.
Manageri: Antonio Conte. Kapteeni: Gianluigi Buffon.
Tapahtumapaikka: Stadio Olimpico, Rome. Viimeisin FIFA-sijoitus: 16.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: Luigi Riva (35). Eniten esiintymisiä: Gianluigi Buffon (176).
Suuret saavutukset: World Cup winners (1934, 1938, 1982, 2006), Euro winners (1968). Lempinimi: Squadra Azura, Azzurri (The Blues).
Avainpelaajat: Daniele De Rossi, Claudio Marchisio, Leonardo Bonucci, Matteo Darmian. Merkittäviä entisiä pelaajia: Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Dino Zoff, Alessandro Del Piero.

Siistejä Italy triviafaktoja:
1
Italy goalkeeper and all time appearance leader - Gianluigi Buffon was born into a family of Italian athletes. His mother was a discus thrower, his father was a weight lifter, his uncle was a basketball player in the Italian national basketball team & Buffons two sisters played volleyball for the Italian national volleyball team.
2
Rome midfielder, Daniele De Rossi, has a tattoo on his leg of a mocked-up triangular "hazard" sign of a tackle being performed, reflecting his tough-tackling reputation.
3
Although Italy flag colors are Red, Green and White - Italy national team main jersey color is blue. The reason? Goes back more than 150 years back when blue was the chosen color of the royal dynasty that unified Italy in 1861.

Tietoja Italy jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Italy 2019/20 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Italy ottelut löytääksesi juuri ne Italy -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Italy -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Italy -otteluista.


*Kaikki Italy -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Italy -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Italy -liput:

Bosnia and Herzegovina vs Italy liput - 15/11/2019
Italy vs Armenia liput - 18/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa Italy 2019/20 -liput seuraaviin turnauksiin:

Italy Euro 2020 Qualifier Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Italy -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Euro 2020 Qualifier .


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net