Takaisin

Suodata

Turnaukset

Tapahtuman päivämäärä

-

Maa

Koti / Vieras

Kaupunki

Perustettu 0

OUR ADVANTAGES

Order Guarantee
Valid & Authentic Tickets
Delivery in time
Cheap & Competitive
Secure & Safe Transaction
Customer care team

Osta Wales lippuja nyt!

Wales 2022/23 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Wales -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Wales -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Wales -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Wales -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Wales -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Wales -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Wales -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Wales -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Wales -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Wales -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Wales -joukkuetta livenä tositoimissa. 

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Wales -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Tietoja Wales jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Wales 2022/23 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Wales ottelut löytääksesi juuri ne Wales -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Wales -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Wales -otteluista.


*Kaikki Wales -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Wales -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Wales -liput:
Belgium vs Wales - 22/09/22
Wales vs Poland - 25/09/22
United States vs Wales - 21/11/22
Wales vs Iran - 25/11/22
Wales vs England - 29/11/22

Football Ticket Net tarjoaa Wales 2022/23 -liput seuraaviin turnauksiin:
Nations League World Cup Qatar 2022

Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Wales -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Nations League World Cup Qatar 2022.