Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta AFC Ajax lippuja nyt!

AFC Ajax 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia AFC Ajax -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin AFC Ajax -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe AFC Ajax -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit AFC Ajax -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity AFC Ajax -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti AFC Ajax -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä AFC Ajax -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä AFC Ajax -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse AFC Ajax -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa AFC Ajax -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan AFC Ajax -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää AFC Ajax -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

AFC Ajax yhdellä silmäyksellä

Perustettu: Lempinimi: Kaikkien aikojen paras maalitykki:
Kotipaikka: Presidentti: Eniten esiintymisiä:
Liiga: Manageri: Pääkilpailijat:
Tapahtumapaikka: Kapteeni: Suuret saavutukset:
Peliasun valmistaja: Värit: Avainpelaajat:
Pääsponsori: Joukkueen maskotti: Viime kausi:

Siistejä AFC Ajax triviafaktoja:
1
2
3

Tietoja AFC Ajax jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki AFC Ajax 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat AFC Ajax ottelut löytääksesi juuri ne AFC Ajax -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt AFC Ajax -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen AFC Ajax -otteluista.


*Kaikki AFC Ajax -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki AFC Ajax -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat AFC Ajax -liput:

AFC Ajax vs SL Benfica liput - 23/10/2018
AFC Ajax vs Feyenoord liput - 28/10/2018
AFC Ajax vs Willem II liput - 03/11/2018
SL Benfica vs AFC Ajax liput - 07/11/2018
SBV Excelsior vs AFC Ajax liput - 11/11/2018
NAC Breda vs AFC Ajax liput - 24/11/2018
AEK Athens vs AFC Ajax liput - 27/11/2018

Football Ticket Net tarjoaa AFC Ajax 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

AFC Ajax Hollannin Eredivisie Tickets
AFC Ajax Mestarien Liiga Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity AFC Ajax -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Hollannin Eredivisie, or Mestarien Liiga.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net