• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Getafe CF vs RCD Mallorca Liput

Kategoria
Info
Tyyppi
Quantity
Hinta
Kategoria
Info
Tyyppi
Quantity
Hinta
Best Available
Any Available Single Tickets.
€76.00
Best Available
Any Available Single Tickets.
E-Ticket
€76.00

Tietoja Getafe CF vs RCD Mallorca jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Getafe CF vs RCD Mallorca -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on jälkimarkkinalippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti saataviin jalkapallolippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Getafe CF otteluja

VS

Diocesano vs Getafe CF

Copa del Rey Estadio Manuel Sanchez Delgado, Caceres, Spain
Caceres, Spain
21/12/22 Wed 01:00

VS

Sevilla FC vs Getafe CF

Spanish La Liga Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spain
Sevilla, Spain
08/01/23 Sun 18:00

VS

Getafe CF vs RCD Espanyol

Spanish La Liga Coliseum Alfonso Perez, Getafe, Spain
Getafe, Spain
14/01/23 Sat 18:00

VS

FC Barcelona vs Getafe CF

Spanish La Liga Camp Nou, Barcelona, Spain
Barcelona, Spain
22/01/23 Sun 18:00

Katso kaikki Getafe CF ottelut

Lisää RCD Mallorca otteluja

VS

Real Union vs RCD Mallorca

Copa del Rey Estadio Gal, Irun, Spain
Irun, Spain
21/12/22 Wed 03:00

VS

RCD Mallorca vs Real Valladolid

Spanish La Liga Iberostar Stadium, Palma de Mallorca, Spain
Palma de Mallorca, Spain
08/01/23 Sun 18:00

VS

CA Osasuna vs RCD Mallorca

Spanish La Liga Estadio El Sadar, Pamplona, Spain
Pamplona, Spain
14/01/23 Sat 18:00

VS

RCD Mallorca vs Celta Vigo

Spanish La Liga Iberostar Stadium, Palma de Mallorca, Spain
Palma de Mallorca, Spain
22/01/23 Sun 18:00

Katso kaikki RCD Mallorca ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse