• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Inter Milan vs AC Milan

Tietoja Inter Milan vs AC Milan jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Inter Milan vs AC Milan -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on jälkimarkkinalippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti saataviin jalkapallolippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Inter Milan otteluja

VS

Inter Milan vs Ludogorets

Europa League Round of 32 2nd Leg
Italy, Milan, Giuseppe Meazza (San-Siro)
27/02/20 Thu 21:00

VS

Juventus vs Inter Milan

Italian Serie A
Italy, Turin, Allianz Stadium
01/03/20 Sun 20:45

VS

SSC Napoli vs Inter Milan

Coppa Italia Semi-Finals 2nd leg
Italy, Naples, Stadio San Paolo
05/03/20 Thu 20:45

VS

Inter Milan vs US Sassuolo

Italian Serie A
Italy, Milan, Giuseppe Meazza (San-Siro)
08/03/20 Sun 15:00

VS

Parma vs Inter Milan

Italian Serie A
Italy, Parma, Stadio Ennio Tardini
15/03/20 Sun 18:00

Katso kaikki Inter Milan ottelut

Lisää AC Milan otteluja

VS

AC Milan vs Genoa

Italian Serie A
Italy, Milan, Giuseppe Meazza (San-Siro)
01/03/20 Sun 12:30

VS

Juventus vs AC Milan

Coppa Italia Semi-Finals 2nd leg
Italy, Turin, Allianz Stadium
04/03/20 Wed 20:45

VS

Lecce vs AC Milan

Italian Serie A
Italy, Lecce, Stadio Via del Mare
09/03/20 Mon 21:00

VS

AC Milan vs AS Roma

Italian Serie A
Italy, Milan, Giuseppe Meazza (San-Siro)
15/03/20 Sun 20:45

VS

SPAL vs AC Milan

Italian Serie A
Italy, Ferrara, Stadio Paolo Mazza
21/03/20 Sat 20:45

Katso kaikki AC Milan ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse