Takaisin

Suodata

Turnaukset

Tapahtuman päivämäärä

-

Maa

Koti / Vieras

Kaupunki

Perustettu 0

OUR ADVANTAGES

Order Guarantee
Valid & Authentic Tickets
Delivery in time
Cheap & Competitive
Secure & Safe Transaction
Customer care team

Osta Ireland lippuja nyt!

Ireland 2022/23 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Ireland -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Ireland -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Ireland -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Ireland -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Ireland -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Ireland -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Ireland -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Ireland -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Ireland -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Ireland -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Ireland -joukkuetta livenä tositoimissa. 

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Ireland -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Tietoja Ireland jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Ireland 2022/23 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Ireland ottelut löytääksesi juuri ne Ireland -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Ireland -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Ireland -otteluista.


*Kaikki Ireland -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Ireland -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Ireland -liput:
Scotland vs Ireland - 24/09/22
Ireland vs Armenia - 26/09/22

Football Ticket Net tarjoaa Ireland 2022/23 -liput seuraaviin turnauksiin:
Nations League

Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Ireland -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Nations League.