• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Paris Saint-Germain vs Dijon FCO

Tietoja Paris Saint-Germain vs Dijon FCO jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Paris Saint-Germain vs Dijon FCO -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on jälkimarkkinalippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti saataviin jalkapallolippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Paris Saint-Germain otteluja

VS

Coupe de France Final 2020

Coupe de France Final
France, Saint-Denis (Paris), Stade de France
25/04/20 Sat 21:00

VS

Reims vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1
France, Reims, Stade Auguste Delaune
26/04/20 Sun 20:00

VS

Toulouse FC vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1
France, Toulouse, Stadium Municipal
09/05/20 Sat 20:00

VS

Nimes Olympique vs Paris Saint-Germain

French Ligue 1
France, Nimes, Stade des Costieres
23/05/20 Sat 20:00

Katso kaikki Paris Saint-Germain ottelut

Lisää Dijon FCO otteluja

VS

Dijon FCO vs Angers SCO

French Ligue 1
France, Dijon, Stade Gaston Gerard
18/04/20 Sat 20:00

VS

FC Metz vs Dijon FCO

French Ligue 1
France, Metz, Stade Saint-Symphorien
26/04/20 Sun 20:00

VS

Dijon FCO vs Olympique Lyonnais

French Ligue 1
France, Dijon, Stade Gaston Gerard
02/05/20 Sat 20:00

VS

Stade Rennais FC vs Dijon FCO

French Ligue 1
France, Rennes, Roazhon Park
09/05/20 Sat 20:00

VS

Dijon FCO vs Reims

French Ligue 1
France, Dijon, Stade Gaston Gerard
16/05/20 Sat 20:00

Katso kaikki Dijon FCO ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse