• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Juventus vs SS Lazio Liput

Tietoja Juventus vs SS Lazio jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Juventus vs SS Lazio -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on markkinapaikka, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti myytäviin hanki jalkapalloliput, Football Ticket Net ei ole yhteydessä, ei toimi eikä toimi millään tavalla sidoksissa mihin tahansa viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipputuloon. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Juventus otteluja

VS

Juventus vs Verona

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
01/04/23 Sat 20:45

VS

Juventus vs Inter Milan

Coppa Italia Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
04/04/23 Tue 22:00

VS

SS Lazio vs Juventus

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
08/04/23 Sat 20:45

VS

Juventus vs Sporting Lisbon

Europa League Quarter-Finals First Leg Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
13/04/23 Thu 21:00

VS

US Sassuolo vs Juventus

Italian Serie A MAPEI Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy
Reggio Emilia, Italy
16/04/23 Sun 18:00

Katso kaikki Juventus ottelut

Lisää SS Lazio otteluja

VS

AC Monza vs SS Lazio

Italian Serie A Stadio Briantio, Monza, Italy
Monza, Italy
02/04/23 Sun 15:00

VS

SS Lazio vs Juventus

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
08/04/23 Sat 20:45

VS

Spezia Calcio vs SS Lazio

Italian Serie A Stadio Alberto Picco, La Spezia, Italy
La Spezia, Italy
14/04/23 Fri 20:45

VS

SS Lazio vs Torino

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
22/04/23 Sat 18:00

VS

Inter Milan vs SS Lazio

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
30/04/23 Sun 12:30

Katso kaikki SS Lazio ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse