• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

Inter Milan vs Atalanta Liput

Tietoja Inter Milan vs Atalanta jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Inter Milan vs Atalanta -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on markkinapaikka, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti myytäviin hanki jalkapalloliput, Football Ticket Net ei ole yhteydessä, ei toimi eikä toimi millään tavalla sidoksissa mihin tahansa viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipputuloon. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää Inter Milan otteluja

VS

Inter Milan vs Fiorentina

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
01/04/23 Sat 18:00

VS

Juventus vs Inter Milan

Coppa Italia Allianz Stadium, Turin, Italy
Turin, Italy
04/04/23 Tue 22:00

VS

Salernitana vs Inter Milan

Italian Serie A Stadio Arechi, Salerno, Italy
Salerno, Italy
07/04/23 Fri 17:00

VS

SL Benfica vs Inter Milan

Champions League Quarter-Finals 1st Leg Estadio da Luz, Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
11/04/23 Tue 20:00

VS

Inter Milan vs AC Monza

Italian Serie A Giuseppe Meazza (San-Siro), Milan, Italy
Milan, Italy
15/04/23 Sat 20:45

Katso kaikki Inter Milan ottelut

Lisää Atalanta otteluja

VS

Cremonese vs Atalanta

Italian Serie A Stadio Giovanni Zini, Cremona, Italy
Cremona, Italy
01/04/23 Sat 15:00

VS

Atalanta vs Bologna

Italian Serie A Gewiss Stadium, Bergamo, Italy
Bergamo, Italy
08/04/23 Sat 16:30

VS

Fiorentina vs Atalanta

Italian Serie A Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy
Florence, Italy
17/04/23 Mon 20:45

VS

Atalanta vs AS Roma

Italian Serie A Gewiss Stadium, Bergamo, Italy
Bergamo, Italy
24/04/23 Mon 20:45

VS

Torino vs Atalanta

Italian Serie A Stadio Olimpico di Torino, Turin, Italy
Turin, Italy
29/04/23 Sat 20:45

Katso kaikki Atalanta ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse