• Advanced

  Etsi lippuja

  -

Football Ticket Net Is The World's Leading Football Secondary Ticket Marketplace. Prices Are Set By Sellers And May Be Above or Below Face Value.

vs

AS Roma vs Cremonese Liput

Tietoja AS Roma vs Cremonese jalkapallolipuista

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen AS Roma vs Cremonese -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on markkinapaikka, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti myytäviin hanki jalkapalloliput, Football Ticket Net ei ole yhteydessä, ei toimi eikä toimi millään tavalla sidoksissa mihin tahansa viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipputuloon. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Lisää AS Roma otteluja

VS

AS Roma vs UC Sampdoria

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
02/04/23 Sun 18:00

VS

Torino vs AS Roma

Italian Serie A Stadio Olimpico di Torino, Turin, Italy
Turin, Italy
08/04/23 Sat 18:30

VS

Feyenoord vs AS Roma

Europa League Quarter-Finals First Leg De Kuip, Rotterdam, Netherlands
Rotterdam, Netherlands
13/04/23 Thu 18:45

VS

AS Roma vs Udinese

Italian Serie A Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
16/04/23 Sun 20:45

VS

AS Roma vs Feyenoord

Europa League Quarter-Finals Second Leg Stadio Olimpico, Rome, Italy
Rome, Italy
20/04/23 Thu 21:00

Katso kaikki AS Roma ottelut

Lisää Cremonese otteluja

VS

Cremonese vs Atalanta

Italian Serie A Stadio Giovanni Zini, Cremona, Italy
Cremona, Italy
01/04/23 Sat 15:00

VS

Cremonese vs Fiorentina

Coppa Italia Stadio Giovanni Zini, Cremona, Italy
Cremona, Italy
05/04/23 Wed 22:00

VS

UC Sampdoria vs Cremonese

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
Genoa, Italy
08/04/23 Sat 16:30

VS

Cremonese vs Empoli

Italian Serie A Stadio Giovanni Zini, Cremona, Italy
Cremona, Italy
14/04/23 Fri 18:30

VS

Udinese vs Cremonese

Italian Serie A Dacia Arena, Udine, Italy
Udine, Italy
23/04/23 Sun 15:00

Katso kaikki Cremonese ottelut

Soita minulle takaisin
Soitamme sinulle maksutta

Pyyntösi on jätetty onnistuneesti

Close Popup

Asiakaspalvelu / Myyntiajat

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse