Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta West Ham United lippuja nyt!

West Ham United 2017/2018 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia West Ham United -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin West Ham United -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe West Ham United -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit West Ham United -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity West Ham United -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti West Ham United -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä West Ham United -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä West Ham United -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse West Ham United -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa West Ham United -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan West Ham United -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää West Ham United -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

West Ham United yhdellä silmäyksellä

Perustettu: 1895. Lempinimi: The Hammers. Kaikkien aikojen paras maalitykki: Vic Watson (326).
Kotipaikka: London. Presidentti: David Sullivan and David Gold. Eniten esiintymisiä: Billy Bonds (804).
Liiga: Premier League. Manageri: Slaven Bilic. Pääkilpailijat: Chelsea, Tottenham, Milwall.
Tapahtumapaikka: The stadium at Queen Elizabeth Olympic Park Kapteeni: Mark Noble. Suuret saavutukset: 3 FA Cups, 1 European Cup Winners Cup.
Peliasun valmistaja: Umbro. Värit: Claret & Sky Blue. Avainpelaajat: Diafra Sakho, Andy Carroll, Andre Ayew, Javier Hernandez.
Pääsponsori: Betway. Joukkueen maskotti: Hammerhead. Viime kausi: Premier League: Finished in 11th place.

Siistejä West Ham United triviafaktoja:
1
West Ham United was a huge part of the Historic 1966 world Cup won by England national team. Geoff Hurst, Bobby Moore and Martin peters all played in the final.
2
West Ham moved last season from Upton Park to the team's new ground - The Stadium at Queen Elizabeth Olympic Park which will be their home venue at least for the next 99 years.
3
West Ham played in the first FA Cup that was held in Wembley and came as runners-up after losing to Bolton 0:2.

Tietoja West Ham United jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki West Ham United 2017/2018 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat West Ham United ottelut löytääksesi juuri ne West Ham United -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt West Ham United -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen West Ham United -otteluista.


*Kaikki West Ham United -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki West Ham United -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat West Ham United -liput:

West Ham United vs Manchester United liput - 18/03/2018
Chelsea vs West Ham United liput - 07/04/2018
Arsenal vs West Ham United liput - 21/04/2018
West Ham United vs Manchester City liput - 28/04/2018

Football Ticket Net tarjoaa West Ham United 2017/2018 -liput seuraaviin turnauksiin:

West Ham United Englannin Valioliiga Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity West Ham United -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Englannin Valioliiga.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net