Edistynyt haku

Takaamme Teille

  • 100% Takuu Tilauksesta
  • Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat
  • Suojattu & Turvallinen Rahansiirto
  • Voimassaolevat & Autenttiset Liput
  • Toimitus Kaikkiin Osoitteisiin
  • Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Wales Lippuja Nyt!

Wales 2016/2017 -Liput Nyt Saatavilla!

Tervetuloa sivustolle Football Ticket Net - sinun parhaimpaan lähteeseen hankkia Wales -Jalkapallo Lippuja, sisältäen halvat ja premium luokkaiset liput uskomattomilla paikoilla kaikkiin Wales -joukkueen koti -ja vieraspeleihin.

Nauti ja Koe mahtava ilmapiiri Wales -otteluissa tietäen, että ostit Wales -liput halvimpaan hintaan ja parhaimmalla mahdollisella palvelulla, parhaimmille saatavilla oleville istuinpaikoille. '


Liity Wales -fanien mukaan, paikallisten jotka seuraavat jatkuvasti Wales -joukkueen jokaisia pelejä, maailmanlaajuisten fanien mukaan, jotka ovat kokemassa ensimmäistä Wales -livepeliä ja vain normaalien kaikkialta maailmaa saapuvien fanien mukaan, jotka ovat jo valinneet sivuston Football Ticket Net parhaimmaksi ja luotetavimmaksi paikaksi ostaa Wales -jalkapallo lippuja netissä ja nauti huikeista paikoista areenalla.


Miksi siis odottaa, valitse Wales -ottelu josta olet kiinostunut ja varaa sinun Wales -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Wales -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnolista kokemusta ja toivomme, että palvelemme teitä lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Wales -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Tietoa Wales Jalkapallo Lipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Wales koti ja vieras 2016/2017 -Liput, voit selailla läpi kaikkien ylhäällä olevien Wales otteluiden löytääksesi juuri ne Wales -Liput joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta sinun Wales -Liput nyt meidän luotettavalla ja turvallisella systeemillä ja varmista osallistumisesi yhteen Wales -otteluista


*Kaikki Wales -Liput ovat 100% taattu!
*Huomio, että kaikki Wales -ottelut (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net Tarjoaa Suosituimmat Wales -Liput:

Ireland vs Wales Liput - 24/03/2017
Serbia vs Wales Liput - 11/06/2017
Wales vs Austria Liput - 02/09/2017
Moldova vs Wales Liput - 05/09/2017
Georgia vs Wales Liput - 06/10/2017
Wales vs Ireland Liput - 09/10/2017

Football Ticket Net Tarjoaa Wales 2016/2017 -Liput Seuraaviin Turnauksiin:

Wales World Cup 2018 Karsinnat Tickets


Huomioi, että Football Ticket Net ei ole yhteistyössä joukkueen Wales kanssa tai minkään toisen virallisen organisaation, kuten or World Cup 2018 Karsinnat.


Takaamme Teille

Sulje X
 
100% Takuu Tilauksesta

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun tilauksesta: Tulet vastaanottamaan tilaamasi liput (täsmällisenä, vertailukelpoisena tai parempana), Huomioi, että kaikki sivustot eivät Takaa lippuasi tai lipun kateogoriaa. Tulet saamaan rahasi takaisin mikäli tapahtuma peruutetaan, eikä järjestetä uudelleen.

 
100% Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään kilpailuhintaisia ja reiluja jokaisessa tapahtumassa. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja vielä onnistuvat) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivut käyttävät hintojamme ja kategorioitamme heidän mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivujen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alhaisia alussa.

 
100% Luotettava & Turvallinen Tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityset tietosi pidetään salassa ja turvassa meidän SSL 256 bit encryption -ohjelmalla, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100% Autenttiset & Voimassa Olevat Liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100% autenttisia ja voimassa olevia - teemme yhteistyötä ainoastaan luvallisten ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viimeisen vuoden aikana.

 
100% Toimitus Ajallaan Mihin Tahansa Osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun toimituksesta: Tulet vastaanottamaan lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelliin tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai korkealuokkaisia lähetti-yrityksiä.

 
100% Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu Tiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun henkilökuntamme laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan & ammattitaitoisen Asiakaspalvelu-Tiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme teille markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa Meitä


Tilaa Football Ticket Net:in Hälytykset ja Erikoistarjoukset!:

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net