Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Skotlannin Valioliiga Tickets

Skotlannin Valioliiga 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Skotlannin Valioliiga -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Skotlannin Valioliiga -otteluihin.

Koe Skotlannin Valioliiga -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Skotlannin Valioliiga -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Skotlannin Valioliiga -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Skotlannin Valioliiga -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Skotlannin Valioliiga -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Skotlannin Valioliiga -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Skotlannin Valioliiga -ottelu ja varaa Skotlannin Valioliiga -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Skotlannin Valioliiga -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Skotlannin Valioliiga -jalkapallolippuja.

Skotlannin Valioliiga yhdellä silmäyksellä

Vakiintunut: 2013. Nykyinen tittelin haltija: Celtic (5th title).
Joukkueiden määrä: 12.
Eniten voitettuja titteleitä: Celtic (5 titles). Kaikkien aikojen maalitykki: Ally McCoist (282).
Eniten esiintymisiä: Graeme Armstrong (910).

Siistejä Skotlannin Valioliiga triviafaktoja:
1
FC Celtic's home ground Celtic park has the biggest capacity used in the SPL (60,411).
2
Scottish Premiership has interesting structure. During the season each club plays 3 games against every other team, either once at home and twice away or vice versa.
3
In 2016/17 season Celtic became the only unbeaten club. They have won 34 games from 38. The rest 4 games ended in a draw.

Tietoja Skotlannin Valioliiga jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Skotlannin Valioliiga 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Skotlannin Valioliiga -otteluita, jotta löydät juuri ne Skotlannin Valioliiga -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Skotlannin Valioliiga -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Skotlannin Valioliiga -otteluista.


*Kaikki Skotlannin Valioliiga -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Skotlannin Valioliiga -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Skotlannin Valioliiga -liput:

Celtic vs Kilmarnock FC liput - 27/04/2019
Hamilton Academical FC vs Livingston FC liput - 27/04/2019
Motherwell vs Dundee liput - 27/04/2019
St. Mirren vs St. Johnstone liput - 27/04/2019
Hibernian vs Hearts liput - 28/04/2019
Rangers FC vs Aberdeen liput - 28/04/2019
Aberdeen vs Celtic liput - 04/05/2019


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Skotlannin Valioliiga eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net