Edistynyt haku
Etsi

Manchester City vs Tottenham Hotspur Jalkapallo Liput

Viimeisin kuva Seuraava Kuva Etihad StadiumEtihad StadiumEtihad Stadium
tammikuu
21 2017
Manchester City Logo
Tottenham Hotspur Logo
lauantai at 17:30
Etihad Stadium | Kapasiteetti: 47,405

Manchester City vs Tottenham Hotspur Liput

| Ryhmä Ostos
Haku
Kaikki liput
Ystävyys Liput
Ottelu Liput

Hintaluokka

Kategoria Yksittäiset/Vierekkäiset Lippu Tyyppi Määrä Hinta
+ Paras Saatavilla: Mikä Vain Yksittäinen Lippu.
Vain Yksittäiset Paikat!
-n 19 £100.00
+ Kategoria 3: Mitkä Vain Vapaat Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 15 £110.00
+ Kategoria 2: Päätykatsomo Yläosa Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 13 £115.00
+ Kategoria 1: Sivukenttä Yläosa Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 15 £120.00
+ Premium Hopea: Keski Sivukenttä Yläosa / Sivukenttä Puoliväli Tasanteen Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 12 £125.00
+ Premium Kulta : Sivukenttä Alataso (Rangaistuspotku alueiden välissä) -Liput
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 13 £130.00
+ Premium Platina : Eturivin Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 13 £135.00
+ Premium Platina Plus : Sivukenttä Alaosa Liput.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 16 £140.00
+ Premium VIP: Paras Näkymä - Pitkäsivu Alaosa (keskellä) Liput
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 12 £150.00
+ Erikoistarjous! Premium Johtajataso: Pehmustetut Johtaja Paikat Sivukentän Puolivälin Tasanteella.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 11 £170.00
£204.00
+ Vieras Katsomo : Liput Vieras-Fanien Katsomossa.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 11 £250.00
+ Etihad Stadion VIP-Paketit: Paras Vapaana Oleva Yritys Johtaja / VIP-Palvelu Paketti.
Vierekkäiset Istuinpaikat on Taattu!
-n 14 £550.00

Tietoa Manchester City vs Tottenham Hotspur Jalkapallo Lipuista

Lisää Informaatiota

Lue Nämä Huomautukset ja Tiedot Ennen Manchester City vs Tottenham Hotspur -Lippujen ostoa:
 

 

  • Tapahtumapäivämäärä -ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä sivustoon Football Ticket Net vaan tapahtumajärjestäjään - suositelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan, sekä tekemään tarvittavat järjestelyt saapuaksenne ajoissa mahdollisesti siirretyn tapahtuman aikaan ja paikkaan. Pahoittelemme, mutta siirretyjen otteluiden rahojen palautusta ei voida tehdä  - liput ovat voimassa uuteena päivämääräänä ja aikana.

 

  • Football Ticket Net:in käyttämät kategoriat eivä aina ole samoja kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäis-lippuja ostaessa, liput on taattu pareittain - jos toivotte enemmän kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ottakaa meihin yhteyttä ja teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme toivomuksenne. 

 

  • Football Ticket Net on toissijaisten lippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti tavoiteltaviin jalkapallo lippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään yli niiden nimellisarvon, hinta määritellään niiden kysynnän ja vaikeasti tavoiteltavuuden mukaan, joka edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että hinta jonka näet lipussa ei ole sama kuin meidän myyntihinta.

 

  • Kaikki Maksetut Tilaukset ovat lopullisia ja taattuja, pahoittelemme mutta lippuja ei voi perua. Siitä syystä, että samaan aikaan kun tilauksesi on hyväksytty me varmistamme lippusi meidän hankijoimme tai toisen osapuolen kanssa (myyjien).

 

  • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua, vain turvallisella & varmistetulla tavalla. Liput toimitetaan teille niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja suurimassa osassa tapauksista liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelu-päivän aamuna. Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja tulet saamaan liput käteesi ennen ottelun alkua. Meidän toimitustapamme (riippuen pelistä) ovat seuraavat: posti, hotellin vastaanotto tai portinvartijan lähetys, nouto-paikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun meidän hankkijoista tai yksityisistä myyjistä) tai e-Lippu (lähetetään sähköpostitse). 
     

 

  • Football Ticket Net  suosittelee hankkimaan liput suoraan järjestäjältä ennenkuin ostat lippusi meiltä - jos mitään lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai liput ovat saatavilla vain jäsenille (vaikeasti tavoiteltavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka sinulle ostaa liput turvallisesti ja varmistetusti. 

Note That...
x
9 ihmistä seuraa tätä tapahtumaa.
Note That...
x
168 Ihmiset olivat ostaneet lippuja tähän tapahtumaan.


Takaamme Teille

Sulje X
 
100% Takuu Tilauksesta

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun tilauksesta: Tulet vastaanottamaan tilaamasi liput (täsmällisenä, vertailukelpoisena tai parempana), Huomioi, että kaikki sivustot eivät Takaa lippuasi tai lipun kateogoriaa. Tulet saamaan rahasi takaisin mikäli tapahtuma peruutetaan, eikä järjestetä uudelleen.

 
100% Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään kilpailuhintaisia ja reiluja jokaisessa tapahtumassa. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja vielä onnistuvat) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivut käyttävät hintojamme ja kategorioitamme heidän mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivujen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alhaisia alussa.

 
100% Luotettava & Turvallinen Tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityset tietosi pidetään salassa ja turvassa meidän SSL 256 bit encryption -ohjelmalla, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100% Autenttiset & Voimassa Olevat Liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100% autenttisia ja voimassa olevia - teemme yhteistyötä ainoastaan luvallisten ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viimeisen vuoden aikana.

 
100% Toimitus Ajallaan Mihin Tahansa Osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun toimituksesta: Tulet vastaanottamaan lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelliin tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai korkealuokkaisia lähetti-yrityksiä.

 
100% Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu Tiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun henkilökuntamme laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan & ammattitaitoisen Asiakaspalvelu-Tiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme teille markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

How To Avoid Scam

Close X

Very Cheap Prices -

Remember – quality costs!
Scammers use promises as: "cheapest / lowest prices online" etc. to seduce customers, they are very nice and helpful to you until you buy, after that their services are really poor, Also it is advised to check their real final price after all extra hidden charges which usually are added including inappropriate rate exchanges (please read Extra Hidden Charges and Prices In Different Currencies below).

 

Tickets Or Category Are Not Guaranteed -

Some sites do not guarantee your tickets or category - meaning you might not get your tickets or your correct category you have bought even though you have paid for them - and they even do not bother mentioning this fact properly  (only if you go over their long terms of use you might see it). A really bad situation which you buy tickets and a day before the match you get a call that there are no tickets for you or you get a different category (usually a lower one).
If tickets are not guaranteed - it is probably a scam! (Why sell them from the first place?).


 

Negative Reviews Online -

Search the internet to find out about other people’s experiences with any Site.
Google its name and check out forums online and Facebook. You can even post a question about its reliability and see what others say. Some sites have more sites with different names and no one knows that they are connected. (When you Google all the names you will get all the information you are required.  If you see many negative reviews online - it is probably a scam! If you have found a bad review on us please kindly go into our message Board and understand why. ( http://www.footballticketnet.com/message-board )Extra Hidden Charges -

Some sites declare that they offer the cheapest prices online, that can be true when you see the price at the beginning – but when you continue, you will find a much higher price than you saw at the beginning due to all kinds of hidden charges.
Make a virtual order go to the end of the process (until putting your credit card) and see the difference between the price you saw at the beginning and the price at the end.
If you see too many hidden charges during the process and the total price is way higher than the price mentioned at the beginning - it is probably a scam!


 

Prices In Different Currencies -

Some sites show prices in one currency at the beginning and charge prices in a different currency at the end which is ok basically – But not when the exchange rate (the official difference between the two currencies) is much higher than the official one.
Check the official rate exchange the day you are buying and make sure no one takes more than what he should. If you are charged in a really higher price due to exchange rate - it is probably a scam!


 

No Office Address And No Company Name

Some sites do not show any information about themselves.
Registered address and company name. You should check on every site the About Us, Contact Us and Terms of Use checking if this site is not hiding information from you as: company name and office address.
If there is no information on the site - it is probably a scam!

$REQUEST TICKETS$

Close X

Ryhmä OstosX

tammikuu
21 2017
Manchester City Logo
Tottenham Hotspur Logo
Manchester City vs Tottenham Hotspur
lauantai at 17:30 | Etihad Stadium
Ole hyvä ja täytä kaikki tiedot.
Lähetä Pyyntö

Ilmoitus

Huomoi, Olet ostamassa yksittäisen lipun.
Vierekkäiset paikat eivät ole taattu. Mikäli haluatte istua yhdessä, ole hyvä ja valitse toinen kategoria, joka takaa tämän mahdollisuuden.

 

Kiitos, Football Ticket Net

Hyväksyn
Valitse Eri Paikat

Seuraa Meitä


Tilaa Football Ticket Net:in Hälytykset ja Erikoistarjoukset!:

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net