Edistynyt haku
Hae
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Liverpool vs Manchester United jalkapalloliput

Edellinen kuva Seuraava kuva AnfieldAnfieldAnfieldAnfieldAnfieldAnfield
January
19 2020
Liverpool Logo
Manchester United Logo
Sunday at 16:30 | Liverpool, Iso-Britannia
Päivämäärä ja aika voivat muuttua
Anfield | Kapasiteetti: 54,074

Liverpool vs Manchester United liput

| Ryhmäostos
Suodata
Kaikki liput
Vieraanvaraisuusliput
Otteluliput

Hintaluokka

Kategoria Yksittäiset/Vierekkäiset POV Määrä Hinta
+ Paras saatavana oleva Mikä Vain Yksittäinen Lippu.
Vain yksittäisiä istuinpaikkoja!
/ 28 £600.00
+ Kategoria 3 Mitkä Vain Vapaat Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 24 £620.00
+ Kategoria 2 Päätykatsomo Yläosa Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 29 £640.00
+ Premium - pronssi Päätykatsomo Alaosa Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 31 £650.00
+ Kategoria 1 Sivukenttä Yläosa Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 29 £660.00
+ Premium - hopea Liput Kuuluisassa Kop Katsomossa.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 27 £680.00
+ Premium - kulta Keski Sivukenttä Liput Yläosa (Rangaistualueiden välissä) Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 23 £700.00
+ Premium - platina 1. kerroksen liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 24 £720.00
+ Premium Platina Plus Sivukenttä Alaosa Liput.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 25 £800.00
+ Vieraskatsomo Liput Vieras-Fanien Katsomossa.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 28 £820.00
+ Premium VIP Paras näkymä - sivukentän keskellä alhaalla
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 23 £900.00
+ Anfieldin VIP - vieraanvaraisuuspaketit Paras Vapaana Oleva Yritys Johtaja / VIP-Palvelu Paketti.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 31 £910.00
+ Ravintola The Boot Room Match Tickets In The Upper Anfield Road Stand (Block 225).
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 29 £920.00
+ Pelaaja - aitio Ottelu-Lippu Siipiosassa, Puoliväli Tasanteen Pääkatsomossa.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 22 £930.00
+ Premier - Klubi Match Tickets In The Executive Section Of The Upper Kenny Dalglish Stand.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 22 £940.00
+ Red's - baari Match Ticket In The Lower Kenny Dalglish Stand (block KN, KG and ry KP)
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 26 £960.00
+ Sevens & Eights - aulat Match Tickets In The Lower Kenny Dalglish Stand (Wing Sections).
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 22 £970.00
+ Satavuotisklubi Match Tickets In The Executive Section Of The Central Upper Kenny Dalglish Stand.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 29 £980.00
+ The Premium Lounge Match Tickets In Central Sections Of Middle Tier Main Stand.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 25 £1,080.00
+ The 1892 Lounge Match Tickets In The Main Stand Next To the Directos' Box In The Lower Tier.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
- Loppuunmyyty
+ Johtajan yksityisaitio Private Box Tickets In The Kenny Dalglish Stand Or In The Main Stand.
Vierekkäiset istuinpaikat taataan!
/ 29 £1,290.00

Tietoja Liverpool vs Manchester United jalkapallolipuista

Lisää informaatiota

Lue nämä huomautukset ja tiedot ennen Liverpool vs Manchester United -lippujen ostoa:
 

 

 • Tapahtumapäivämäärä- ja aika voivat muuttua  - nämä muutokset eivät ole yhteydessä Football Ticket Netiin vaan tapahtuman järjestäjään - suosittelemme ajoittain varmistamaan tapahtuman oikean ajan ja paikan sekä tekemään tarvittavat järjestelyt, jotta pääset uuteen aikaan tai paikkaan siirrettyyn tapahtumaan. Pahoittelemme, mutta siirretyistä otteluista maksettuja rahoja ei voida hyvittää  - liput ovat voimassa uutena päivämääränä ja aikana.

   
 • Football Ticket Netin käyttämät kategoriat eivät aina ole samat kuin virallisen järjestäjän käyttämät kategoriat. Täsmällistä katsomoa, riviä ja istuinpaikkaa ei ole mahdollista selvittää etukäteen. Paitsi yksittäislippuja ostettaessa liput on taattu vierekkäisiksi - jos toivot useamman kuin kaksi vierekkäistä paikkaa, ota meihin yhteyttä, niin teemme kaiken mahdollisen toteuttaaksemme pyyntösi. 
   
 • Football Ticket Net on jälkimarkkinalippujen jälleenmyyjä, joka on erikoistunut loppuunmyytyihin ja vaikeasti saataviin jalkapallolippuihin, Football Ticket Net ei ole yhteistyössä, ei työskentele, eikä ole liittynyt millään tavoin mihinkään viralliseen järjestäjään, joukkueeseen, tapahtumapaikkaan tai lipunmyyjään. Suurin osa lipuistamme myydään niiden nimellisarvon ylittävään hintaan, joka määräytyy kysynnän ja saatavuuden mukaan, mikä edellä mainituista syistä tarkoittaa sitä, että lippuun merkitty hinta ei ole sama kuin myyntihintamme.

   
 • Kaikki maksetut tilaukset ovat lopullisia ja taattuja. Valitettavasti lippuja ei voi perua. Huomaa, että tilaustasi hyväksyttäessä me vahvistamme hankkijoiltamme tai myyjiltä lippusi.

   
 • Football Ticket Net takaa, että lippusi toimitetaan ajoissa ennen ottelua turvallisella ja varmalla tavalla. Liput toimitetaan niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä 3-7 päivää ennen ottelua ja useimmiten liput saapuvat asiakkaillemme 1-2 päivää ennen ottelua, joskus jopa ottelupäivän aamuna.

   
 • Voit olla varma siitä, että toimitamme liput asiakkaillemme ajoissa ja saat liput käteesi ennen ottelun alkua. Toimitustapamme (ottelusta riippuen) ovat seuraavat: rekisteröity posti, toimitus hotellin vastaanottoon tai portinvartijalle, noutopaikat (etukäteen sovittu paikka, jossa tapaat jonkun hankkijoistamme tai yksityisistä myyjistä) tai e-lippu (lähetetään sähköpostitse). 
   
 • Football Ticket Net  suosittelee, että yrität hankkia liput suoraan järjestäjältä, ennen kuin ostat lippusi meiltä - jos lippuja ei ole jäljellä (loppuunmyyty) tai lippuja on saatavilla vain jäsenille (vaikeasti saatavat) - Football Ticket Net on optimaalinen paikka, josta voit ostaa liput turvallisesti ja varmasti. 

Huomaa, että...
x
44 ihmistä seuraa tätä tapahtumaa.
Huomaa, että...
x
776 henkilöä oli ostanut lippuja tähän tapahtumaan.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

How To Avoid Scam

Close X

Very Cheap Prices -

Remember – quality costs!
Scammers use promises as: "cheapest / lowest prices online" etc. to seduce customers, they are very nice and helpful to you until you buy, after that their services are really poor, Also it is advised to check their real final price after all extra hidden charges which usually are added including inappropriate rate exchanges (please read Extra Hidden Charges and Prices In Different Currencies below).

 

Tickets Or Category Are Not Guaranteed -

Some sites do not guarantee your tickets or category - meaning you might not get your tickets or your correct category you have bought even though you have paid for them - and they even do not bother mentioning this fact properly  (only if you go over their long terms of use you might see it). A really bad situation which you buy tickets and a day before the match you get a call that there are no tickets for you or you get a different category (usually a lower one).
If tickets are not guaranteed - it is probably a scam! (Why sell them from the first place?).


 

Negative Reviews Online -

Search the internet to find out about other people’s experiences with any Site.
Google its name and check out forums online and Facebook. You can even post a question about its reliability and see what others say. Some sites have more sites with different names and no one knows that they are connected. (When you Google all the names you will get all the information you are required.  If you see many negative reviews online - it is probably a scam! If you have found a bad review on us please kindly go into our message Board and understand why. ( http://www.footballticketnet.com/message-board )Extra Hidden Charges -

Some sites declare that they offer the cheapest prices online, that can be true when you see the price at the beginning – but when you continue, you will find a much higher price than you saw at the beginning due to all kinds of hidden charges.
Make a virtual order go to the end of the process (until putting your credit card) and see the difference between the price you saw at the beginning and the price at the end.
If you see too many hidden charges during the process and the total price is way higher than the price mentioned at the beginning - it is probably a scam!


 

Prices In Different Currencies -

Some sites show prices in one currency at the beginning and charge prices in a different currency at the end which is ok basically – But not when the exchange rate (the official difference between the two currencies) is much higher than the official one.
Check the official rate exchange the day you are buying and make sure no one takes more than what he should. If you are charged in a really higher price due to exchange rate - it is probably a scam!


 

No Office Address And No Company Name

Some sites do not show any information about themselves.
Registered address and company name. You should check on every site the About Us, Contact Us and Terms of Use checking if this site is not hiding information from you as: company name and office address.
If there is no information on the site - it is probably a scam!

$REQUEST TICKETS$

Close X

RyhmäostosX

January
19 2020
Liverpool Logo
Manchester United Logo
Liverpool vs Manchester United
Sunday at 16:30 | Anfield
Ole hyvä ja täytä kaikki tiedot.
Lähetä pyyntö

Ilmoitus

Huomaa, että olet ostamassa yksittäisiä lippuja.
Vierekkäisiä paikkoja ei taata. Mikäli haluatte istua yhdessä,
ole hyvä ja valitse toinen kategoria, joka takaa tämän mahdollisuuden.

 

Kiitos, Football Ticket Net

Hyväksyn
Valitse eri paikat

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net