Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Newcastle United lippuja nyt!

Newcastle United 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Newcastle United -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Newcastle United -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Newcastle United -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Newcastle United -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Newcastle United -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Newcastle United -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Newcastle United -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Newcastle United -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Newcastle United -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Newcastle United -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Newcastle United -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Newcastle United -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Newcastle United lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Newcastle United lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Newcastle United liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Newcastle United yhdellä silmäyksellä

Perustettu: 1892. Lempinimi: The Magpies. Kaikkien aikojen paras maalitykki: Alan Shearer (206).
Kotipaikka: Newcastle upon Tyne. Presidentti: Mike Ashley. Eniten esiintymisiä: Jimmy Lawrence (496).
Liiga: Premier League. Manageri: Rafael Benitez. Pääkilpailijat: Sunderland.
Tapahtumapaikka: St James Park. Kapteeni: Jamaal Lascelles. Suuret saavutukset: 4 English league titles, 6 FA cups, UEFA Intertoto Cup: 1 Time Winner.
Peliasun valmistaja: Puma. Värit: Black & White. Avainpelaajat: Kenedy, DeAndre Yedlin, Matt Ritchie, Christian Atsu.
Pääsponsori: Fun88. Joukkueen maskotti: Monty the Magpie. Viime kausi: Premier League: Finished in 10th Place | FA Cup: 4th Round | Carabao Cup: 2nd Round.

Siistejä Newcastle United triviafaktoja:
1
Although they are known for their Black & white stripes Jersey, Newcastle United first kit colors were Red & White. Yes, exactly as their hated neighbor rivals, Sunderland.
2
Until 1929, The Club squad was selected by a committee and not only by the manager, what gave all the committee members, even the secretary the same role and power as the Coach has today.
3
The first match that was played under the floodlights was a Newcastle game in 1956 as the Geordies played vs Portsmouth at Fratton Park.

Tietoja Newcastle United jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Newcastle United 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Newcastle United ottelut löytääksesi juuri ne Newcastle United -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Newcastle United -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Newcastle United -otteluista.


*Kaikki Newcastle United -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Newcastle United -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Newcastle United -liput:

Huddersfield Town vs Newcastle United liput - 15/12/2018
Newcastle United vs Fulham liput - 22/12/2018
Liverpool vs Newcastle United liput - 26/12/2018
Watford vs Newcastle United liput - 29/12/2018
Newcastle United vs Manchester United liput - 02/01/2019
Newcastle United vs Blackburn Rovers liput - 05/01/2019
Chelsea vs Newcastle United liput - 12/01/2019

Football Ticket Net tarjoaa Newcastle United 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

Newcastle United Englannin Valioliiga Tickets
Newcastle United FA Cup Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Newcastle United -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Englannin Valioliiga, or FA Cup.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2018 All rights reserved to Football Ticket Net