Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Ranskan Super Cup lippuja nyt!

Ranskan Super Cup 2018/19 liput ovat nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Ranskan Super Cup -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja parhaat premium-liput kaikkiin Ranskan Super Cup -otteluihin.

Koe Ranskan Super Cup -ottelujen huikea ilmapiiri ja tiedä, että olet ostanut Ranskan Super Cup -liput halvimpaan hintaan parhaalla mahdollisella palvelulla.

Liity Ranskan Super Cup -faneihin, paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Ranskan Super Cup -turnauksen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Ranskan Super Cup -livepeliä, ja tavallisten koko maailman jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi lähteeksi ostaa netistä Ranskan Super Cup -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.

Miksi vielä odotat? Valitse sinua kiinnostava Ranskan Super Cup -ottelu ja varaa Ranskan Super Cup -lippusi luotettavalla verkko-ostoksella.

Nyt voit aloittaa lähtölaskennan Ranskan Super Cup -jalkapallo-ottelun katsomiseen livenä. Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua taas lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Ranskan Super Cup -jalkapallolippuja.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Ranskan Super Cup lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Ranskan Super Cup lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Ranskan Super Cup liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Tietoja Ranskan Super Cup jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Ranskan Super Cup 2018/19 koti- ja vierasliput, voit selata kaikkia edellä olevia Ranskan Super Cup -otteluita, jotta löydät juuri ne Ranskan Super Cup -liput, joita etsit. Mitä vielä odotat? Osta Ranskan Super Cup -lippusi varmalla ja turvallisella järjestelmällämme, niin varmistat paikkasi yhteen Ranskan Super Cup -otteluista.


*Kaikki Ranskan Super Cup -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomaa, että kaikki Ranskan Super Cup -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) saattavat muuttua!

 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Ranskan Super Cup -liput:Huomaa, että Football Ticket Net ei liity joukkueeseen Ranskan Super Cup eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net