Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta England lippuja nyt!

England 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia England -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin England -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe England -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit England -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity England -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti England -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä England -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä England -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse England -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa England -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan England -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää England -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla England lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin England lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun England liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

England yhdellä silmäyksellä

Värit: White, Red & Blue. Peliasun valmistaja: Nike.
Manageri: Sam Allardyce. Kapteeni: Wayne Rooney.
Tapahtumapaikka: Wembley Stadium. Viimeisin FIFA-sijoitus: 10.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: Wayne Rooney (51). Eniten esiintymisiä: Peter Shilton (125).
Suuret saavutukset: World Cup winners (1966). Lempinimi: The Three Lions.
Avainpelaajat: Harry Kane, Jamie Vardy, Raheem Sterling, Joe Hart. Merkittäviä entisiä pelaajia: David Beckham, Steven Gerrard, Peter Shilton, Bobby Charlton.

Siistejä England triviafaktoja:
1
The "Three Lions" logo-crest on the England jersey, has a long history and is in use since the first ever international match against Scotland back in 1872. The reason behind it? goes back even further - to the 12th century, when Richard "the lionheart" used the three lions as his emblem.
2
England's only World Cup title was won in 1966 as the tournament itself was also being played in the country. During The final between the home side and West Germany, Geoff Hurst scored a controversial goal that until today is debatable if the ball indeed crossed the goal line leading England to a 4-2 win.
3
Theo Walcott, Arsenal winger is the youngest ever player to play for the three lions when he made his debut at age 17 + 75 days on England's win 3:1 over Hungary in 2006 2006. Walcott also holds the record for the youngest player ever to score a hat-trick (age 19 + 178 days) during England's 4:1 win over Croatia.

Tietoja England jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki England 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat England ottelut löytääksesi juuri ne England -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt England -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen England -otteluista.


*Kaikki England -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki England -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat England -liput:

Netherlands vs England liput - 06/06/2019
England vs Bulgaria liput - 07/09/2019
England vs Kosovo liput - 10/09/2019
Czech Republic vs England liput - 11/10/2019
Bulgaria vs England liput - 14/10/2019
England vs Montenegro liput - 14/11/2019
Kosovo vs England liput - 17/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa England 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

England Euro 2020 Qualifier Tickets
England Nations League Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity England -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten Euro 2020 Qualifier , or Nations League.


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net