Edistynyt haku

Takaamme Teille

  • 100% Takuu Tilauksesta
  • Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat
  • Suojattu & Turvallinen Rahansiirto
  • Voimassaolevat & Autenttiset Liput
  • Toimitus Kaikkiin Osoitteisiin
  • Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta England Lippuja Nyt!

England 2016/2017 -Liput Nyt Saatavilla!

Tervetuloa sivustolle Football Ticket Net - sinun parhaimpaan lähteeseen hankkia England -Jalkapallo Lippuja, sisältäen halvat ja premium luokkaiset liput uskomattomilla paikoilla kaikkiin England -joukkueen koti -ja vieraspeleihin.

Nauti ja Koe mahtava ilmapiiri England -otteluissa tietäen, että ostit England -liput halvimpaan hintaan ja parhaimmalla mahdollisella palvelulla, parhaimmille saatavilla oleville istuinpaikoille. '


Liity England -fanien mukaan, paikallisten jotka seuraavat jatkuvasti England -joukkueen jokaisia pelejä, maailmanlaajuisten fanien mukaan, jotka ovat kokemassa ensimmäistä England -livepeliä ja vain normaalien kaikkialta maailmaa saapuvien fanien mukaan, jotka ovat jo valinneet sivuston Football Ticket Net parhaimmaksi ja luotetavimmaksi paikaksi ostaa England -jalkapallo lippuja netissä ja nauti huikeista paikoista areenalla.


Miksi siis odottaa, valitse England -ottelu josta olet kiinostunut ja varaa sinun England -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan England -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnolista kokemusta ja toivomme, että palvelemme teitä lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää England -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

England Nopea Vilkaisu

Värit: White, Red & Blue. Varuste Valmistaja: Nike.
Manageri: Sam Allardyce. Kapteeni: Wayne Rooney.
Tapahtumapaikka: Wembley Stadium. Viimeisin FIFA Sijoitus: 10.
Kaikkien aikojen paras maalitykki: Wayne Rooney (51). Eniten Esiintymisiä: Peter Shilton (125).
Suuret Kunnianosoitukset: World Cup winners (1966). Lempinimi: The Three Lions.
Avain pelaajat: Harry Kane, Jamie Vardy, Raheem Sterling, Joe Hart. Merkittäviä Eläke-Pelaajia: David Beckham, Steven Gerrard, Peter Shilton, Bobby Charlton.

Siistit England Trivia Faktat:
1
The "Three Lions" logo-crest on the England jersey, has a long history and is in use since the first ever international match against Scotland back in 1872. The reason behind it? goes back even further - to the 12th century, when Richard "the lionheart" used the three lions as his emblem.
2
England's only World Cup title was won in 1966 as the tournament itself was also being played in the country. During The final between the home side and West Germany, Geoff Hurst scored a controversial goal that until today is debatable if the ball indeed crossed the goal line leading England to a 4-2 win.
3
Theo Walcott, Arsenal winger is the youngest ever player to play for the three lions when he made his debut at age 17 + 75 days on England's win 3:1 over Hungary in 2006 2006. Walcott also holds the record for the youngest player ever to score a hat-trick (age 19 + 178 days) during England's 4:1 win over Croatia.

Tietoa England Jalkapallo Lipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki England koti ja vieras 2016/2017 -Liput, voit selailla läpi kaikkien ylhäällä olevien England otteluiden löytääksesi juuri ne England -Liput joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta sinun England -Liput nyt meidän luotettavalla ja turvallisella systeemillä ja varmista osallistumisesi yhteen England -otteluista


*Kaikki England -Liput ovat 100% taattu!
*Huomio, että kaikki England -ottelut (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net Tarjoaa Suosituimmat England -Liput:

England vs Lithuania Liput - 26/03/2017
Scotland vs England Liput - 10/06/2017
Malta vs England Liput - 01/09/2017
England vs Slovakia Liput - 04/09/2017
England vs Slovenia Liput - 05/10/2017
Lithuania vs England Liput - 08/10/2017

Football Ticket Net Tarjoaa England 2016/2017 -Liput Seuraaviin Turnauksiin:

England World Cup 2018 Karsinnat Tickets


Huomioi, että Football Ticket Net ei ole yhteistyössä joukkueen England kanssa tai minkään toisen virallisen organisaation, kuten or World Cup 2018 Karsinnat.


Takaamme Teille

Sulje X
 
100% Takuu Tilauksesta

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun tilauksesta: Tulet vastaanottamaan tilaamasi liput (täsmällisenä, vertailukelpoisena tai parempana), Huomioi, että kaikki sivustot eivät Takaa lippuasi tai lipun kateogoriaa. Tulet saamaan rahasi takaisin mikäli tapahtuma peruutetaan, eikä järjestetä uudelleen.

 
100% Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään kilpailuhintaisia ja reiluja jokaisessa tapahtumassa. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja vielä onnistuvat) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivut käyttävät hintojamme ja kategorioitamme heidän mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivujen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alhaisia alussa.

 
100% Luotettava & Turvallinen Tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityset tietosi pidetään salassa ja turvassa meidän SSL 256 bit encryption -ohjelmalla, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100% Autenttiset & Voimassa Olevat Liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100% autenttisia ja voimassa olevia - teemme yhteistyötä ainoastaan luvallisten ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viimeisen vuoden aikana.

 
100% Toimitus Ajallaan Mihin Tahansa Osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun toimituksesta: Tulet vastaanottamaan lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelliin tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai korkealuokkaisia lähetti-yrityksiä.

 
100% Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu Tiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun henkilökuntamme laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan & ammattitaitoisen Asiakaspalvelu-Tiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme teille markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa Meitä


Tilaa Football Ticket Net:in Hälytykset ja Erikoistarjoukset!:

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net