Edistynyt haku
Football Ticket Net is one of the leading secondary ticket marketplace websites that provides tickets to sold out football events across the world. Please note that tickets that are sold on this website may be listed at a higher or lower price than the original ticket face value.

Lupaamme sinulle

  • 100 % tilaustakuu
  • Halvat ja kilpailukykyiset hinnat
  • Suojattu ja turvallinen rahansiirto
  • Voimassa olevat ja autenttiset liput
  • Toimitus ajoissa mihin tahansa osoitteeseen
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Osta Austria lippuja nyt!

Austria 2018/19 -lippuja nyt saatavilla!

Tervetuloa Football Ticket Netiin - parhaaseen lähteeseen hankkia Austria -jalkapallolippuja. Se sisältää halvat ja premium-luokkaiset liput uskomattomille paikoille kaikkiin Austria -joukkueen koti- ja vieraspeleihin.

Nauti ja koe Austria -ottelujen mahtava ilmapiiri tietäen, että ostit Austria -liput halvimpaan hintaan, parhaalla mahdollisella palvelulla ja markkinoiden parhaille istuinpaikoille.


Liity Austria -faneihin ja paikallisiin, jotka seuraavat jatkuvasti Austria -joukkueen kaikkia pelejä, maailman eri puolilta tuleviin faneihin, jotka tulevat katsomaan ensimmäistä Austria -livepeliä, ja tavallisten kaikkialta maailmasta saapuvien jalkapallofanien mukaan, jotka ovat jo valinneet Football Ticket Netin parhaaksi ja luotettavimmaksi paikaksi ostaa netistä Austria -jalkapallolippuja ja nauttia areenan huikeista istuinpaikoista.


Miksi siis odotat? Valitse Austria -ottelu, josta olet kiinnostunut, ja varaa Austria -liput varmalla ja turvallisella rahansiirrolla. Nyt voit aloittaa lähtölaskennan huikeaan kokemukseen katsomaan Austria -joukkuetta livenä tositoimissa.

Toivotamme sinulle nautinnollista kokemusta ja toivomme, että voimme palvella sinua lähitulevaisuudessa, kun haluat lisää Austria -lippuja uskomattomilta istuinpaikoilta.

Valitettavasti lippuja ei ole juuri nyt saatavilla! lippuja ei ole saatavilla!

Ole hyvä ja rekisteröidy alla Austria lippuilmoituksiin, jotta tiedät heti ensimmäisenä, milloin Austria lippuja on saatavilla.

  • Saat sähköpostin heti, kun Austria liput tulevat saataville.
  • Kiitos, että valitsit Football Ticket Netin!

Tietoja Austria jalkapallolipuista

Football Ticket Net tarjoaa sinulle kaikki Austria 2018/19 koti- ja vierasliput. Voit selailla kaikki edellä olevat Austria ottelut löytääksesi juuri ne Austria -liput, joita sinä etsit. Mitä vielä odotat? Osta nyt Austria -lippusi luotettavalla ja turvallisella järjestelmällämme ja varmista osallistumisesi yhteen Austria -otteluista.


*Kaikki Austria -liput ovat 100 % taattuja!
*Huomio, että kaikki Austria -ottelutiedot (päivämäärä ja aika) voivat muuttua!
 

Football Ticket Net tarjoaa suosituimmat Austria -liput:

Austria vs Slovenia liput - 07/06/2019
North Macedonia vs Austria liput - 10/06/2019
Austria vs Latvia liput - 06/09/2019
Poland vs Austria liput - 09/09/2019
Austria vs Israel liput - 10/10/2019
Slovenia vs Austria liput - 13/10/2019
Austria vs North Macedonia liput - 16/11/2019

Football Ticket Net tarjoaa Austria 2018/19 -liput seuraaviin turnauksiin:

Austria Euro 2020 Qualifier Tickets


Huomaa, että Football Ticket Net ei liity Austria -joukkueeseen eikä mihinkään muuhun viralliseen organisaatioon, kuten or Euro 2020 Qualifier .


Lupaamme sinulle

Sulje X
 
100 % tilaustakuu

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun tilauksesta: Vastaanotat tilaamasi liput (täsmällisinä, vertailukelpoisina tai parempina), Huomaa, että kaikki sivustot eivät takaa lippuja tai kategoriaa. Saat rahasi takaisin, mikäli tapahtuma peruutetaan eikä sitä siirretä.

 
100 % halvat ja kilpailukykyiset hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään hinnaltaan kilpailukykyisiä ja reiluja jokaiseen tapahtumaan. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja onnistuvat yhä) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivustot käyttävät hintojamme ja kategorioitamme mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivustojen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alussa hyvin alhaisia.

 
100 % luotettava ja turvallinen tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityiset tietosi pidetään salassa ja turvassa 256-bittisellä SSL-salausohjelmallamme, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100 % voimassa olevat ja autenttiset liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100 % voimassa olevia ja autenttisia - teemme yhteistyötä ainoastaan valtuutettujen ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viime vuosien aikana.

 
100 % toimitus ajallaan mihin tahansa osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun toimituksesta: Vastaanotat lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelli-, työ- tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai todistetusti korkealaatuisia lähettiyrityksiä.

 
100 % ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100 % takuun henkilökuntansa laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan ja ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa meitä


Tilaa Football Ticket Netin lippuilmoitukset ja erikoistarjoukset!

© 2019 All rights reserved to Football Ticket Net