Edistynyt haku

Takaamme Teille

  • 100% Takuu Tilauksesta
  • Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat
  • Suojattu & Turvallinen Rahansiirto
  • Voimassaolevat & Autenttiset Liput
  • Toimitus Kaikkiin Osoitteisiin
  • Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu
Lisätietoa
MEMBER OF
THE ASSOCIATION
OF SECONDARY
TICKET AGENTS

Anfield Stadionin Kiertueet

Anfield Stadionin Kiertueet

Anfield Stadioni Kierros & Museo -Liput!

Jokaisen Liverpool -fanin maailmassa pitää kokea Liverpool pelaamassa livenä vähintään kerran elämänsä aikana.

Me täällä Football Ticket Net:illä  uskomme, että toinen tärkeä kokemus jokaiselle Liverpool -fanille on PAKOLLINEN kierros & visiitti  Anfield areenalle, myös silloin kuin siellä ei ole pelit käynnissä.

Tarkkaille Anfield rakennelmaa pienessä ryhmässä ja vieraile Liverpool -joukkueen pukuhoneissa, joissa sinun lempi tähdet tekevät järjestelynsä ennen peliä ja saa elinikäinen muisto elämääsi jota et takuulla unohda.


Kävely juuri siitä tunnelista, jossa Liverpool -pelaajat kävelevät pelipäivinä ja visiitti Liverpool -museoon, jossa todistat joukkueen hienoa historiaa tulee olemaan yksi matkasi kohokohdista. 

Näe kuvat ja videot kaikista hisoriallisista hetkistä ja saa tilaisuus nähdä lähempää kaikki palkinnot ja pokaalit, jotka Liverpool on voittanut vuosien aikana ja saat kokemuksen jota et ikinä unohda. 

Miksi vielä odottaa, osta nyt Anfield Stadioni Kierros ja Museo -liput ja perehdy kaikkeen mahdolliseen koskien Liverpool -joukkuetta.

Anfield Stadionin Kiertue Liput

Kategoria Määrä Hinta
Peruslippu £28.00
: *Huomioi, että kiertueiden ajat saattavat muuttua.
Haluatko osallistua otteluun? Osta Liverpool Liput!

Takaamme Teille

Sulje X
 
100% Takuu Tilauksesta

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun tilauksesta: Tulet vastaanottamaan tilaamasi liput (täsmällisenä, vertailukelpoisena tai parempana), Huomioi, että kaikki sivustot eivät Takaa lippuasi tai lipun kateogoriaa. Tulet saamaan rahasi takaisin mikäli tapahtuma peruutetaan, eikä järjestetä uudelleen.

 
100% Halvat & Kilpailukykyiset Hinnat

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun hinnoista: Tähtäämme siihen, että lippumme ovat niin halpoja kuin mahdollista tai vähintään kilpailuhintaisia ja reiluja jokaisessa tapahtumassa. Voimme ylpeänä sanoa, että hintamme ovat onnistuneet (ja vielä onnistuvat) määräämään markkinahinnat (johtuen siitä, että olemme Euroopan suurin yritys). Kilpailijamme ja muut sivut käyttävät hintojamme ja kategorioitamme heidän mallina. Suosittelemme myös tarkistamaan muiden sivujen lopulliset hinnat, jotka saattavat olla alhaisia alussa.

 
100% Luotettava & Turvallinen Tilisiirto

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun yksityisyyden suojasta: Otamme yksityisyyden suojan todella vakavasti. Voit olla varma, että rahansiirtosi ja yksityset tietosi pidetään salassa ja turvassa meidän SSL 256 bit encryption -ohjelmalla, joka on turvallisin, arvostetuin ja nopein maksutapa verkossa.

 
100% Autenttiset & Voimassa Olevat Liput

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun lipuistasi: Toimittamamme liput ovat 100% autenttisia ja voimassa olevia - teemme yhteistyötä ainoastaan luvallisten ja arvostettujen hankkijoiden kanssa, jotka olemme tarkasti valikoineet viimeisen vuoden aikana.

 
100% Toimitus Ajallaan Mihin Tahansa Osoitteeseen

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun toimituksesta: Tulet vastaanottamaan lippusi ajoissa ennen tapahtuman alkamista; toimitamme mihin tahansa hotelliin tai koti-osoitteeseen. Käytämme ainoastaan arvostettuja tai korkealuokkaisia lähetti-yrityksiä.

 
100% Ammattitaitoinen Asiakaspalvelu Tiimi

Football Ticket Net antaa sinulle 100% takuun henkilökuntamme laadusta ja palvelusta: Olemme nähneet paljon vaivaa luodaksemme taidokkaan & ammattitaitoisen Asiakaspalvelu-Tiimin meidän asiakkaillemme. Takaamme teille markkinoiden parhaan asiakaspalvelun. 

Seuraa Meitä


Tilaa Football Ticket Net:in Hälytykset ja Erikoistarjoukset!:

© 2017 All rights reserved to Football Ticket Net